divendres, 31 de març del 2023

Trobada de germanor a Sencelles


Com podem marcar la diferència en el nostre entorn i ajudar les persones que ens envolten? Quina és la importància de practicar valors com ara la bondat i la generositat en la nostra vida diària? Aquestes són algunes de les preguntes que ens hem demanat els alumnes de 6è de primària a la trobada anual a Sencelles de les escoles del carisma de les germanes de la Caritat.

Durant la visita hem tengut l'oportunitat de conèixer la casa natal de la beata Francinaina Cirer, una dona que dedicà la seva vida a ajudar els altres i que és un exemple de bondat i generositat per a tots nosaltres. A més, hem reflexionat sobre la importància d'esser bones persones i de fer el bé als altres.

Després de la celebració hem gaudit d'una jornada esportiva on hem pogut practicar diferents esports i activitats a l'aire lliure. Ha estat una manera divertida de posar en pràctica els valors que hem reflexionat durant la celebració i de compartir temps amb els nostres companys.

En definitiva, ha estat una experiència que ens ha permès aprendre sobre la importància d'esser bones persones i ajudar els altres, una cosa que hem de posar en pràctica a la nostra vida diària.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada