dijous, 10 de març del 2016

Trobada a Sencelles


Dijous passat, 10 de març, es trobaren a Sencelles els 350 alumnes de 6è de primària dels col·legis de la Caritat.


L'objectiu era investigar i reflexionar el sentit de les obres de misericòrdia en el món contemporani. En la reflexió sobre la realitat actual han trobat mancances significatives que han aportat a l'eucaristia en forma de peticions de perdó i de pregària. A la vegada que han aplicat a la seva vida personal la urgència de ser persones de bon cor que estimen i s'entreguen als altres. El referent de la Beata Francinaina, com a mare de misericòrdia, els ha ajudat i molt.

A l'Eucaristia han posat en comú la feina feta i entre els 14 grups han representat en 14 panells les 14 obres de misericòrdia que han col·locat acuradament entorn de l'altar. L'evangeli del bon samarità no ha estat una simple lectura, sinó que han compartit el seu punt de vista de manera que han comprès que esser misericordiosos és l'essència de la vida cristiana. L'Eucaristia ha estat bona ocasió per mostrar l'agraïment als seus mestres que durant els anys de la seva infantesa els han ajudat a créixer com a persones.
Finalment, dos alumnes -en representació de tots els altres- han anat a col·locar als peus del sepulcre de la Beata un panell que representa una obra de misericòrdia i un ciri encès com a mostra i testimoni de la celebració d'avui i de la voluntat de ser bones persones.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada