dijous, 4 de maig del 2017

Describim persones


Aquests darrers dies, els de 1r hem treballat les descripcions de persones a l'assignatura de llengua castellana. Ho hem fet mitjançant uns personatges ben curiosos. Els hem acolorit i hem exposat oralment la descripció.

2 comentaris:

 1. M'ha agradat molt aquest treball de la descripció tal com el vau fer. Jo ara he de començar aquesta tipologia textual amb els meus alumnes de primer i m'agraden molt aquests dibuixos que heu fet servir. D'on els heu treu? hi podria tenir accés jo? d'alguna manera me'ls podríeu fer arribar.


  Maria Carme
  Tutora 1r Escola Gaspar de Queralt (Amer)

  ResponElimina
  Respostes
  1. El mestre els va treure del llibre DIY-Karakterer que venen (o almenys venien fa dos anys) a la botiga danesa Flying Tiger. La portada és aquesta:
   https://images.finncdn.no/dynamic/1280w/2018/5/vertical-5/24/1/121/109/_1850381995.jpg
   Salutacions

   Elimina