dimecres, 18 de desembre del 2019

Inauguram el betlem de la Sala


Sis alumnes de 6è de primària, en representació de tota la classe, hem assistit a la inauguració del betlem de la casa consistorial. Amb la imprescindible ajuda de na Mary, hem elaborat el naixement i peixos. El resultat ha estat espectacular, vos animam a visitar-lo.

Aquesta ha estat la nostra reflexió, llegida en veu alta a l'acte inaugural:

«Després de veure alguns vídeos i de fer la manualitat, els alumnes de 6è hem reflexionat sobre l'estat actual del nostre món. Ara som més conscients del mal que feim al nostre planeta, perquè a partir dels fems que nosaltres generam moren i s'extingeixen molts animals, es fonen els pols més aviat del que pensàvem, tenim més contaminació a l'aire...

»Per tot això, creim que fent petites passes, com és reciclar i intentar disminuir la quantitat excessiva de plàstic que usam al nostre dia a dia, podrem aconseguir un món millor.

»Seguint la nostra idea del reciclatge, hem elaborat uns peixos a partir de CD reciclats. Hem intentat reutilitzar materials que ja teníem per a decorar-los. A més, creim que ens poden servir per a fer altres decoracions.

»En resum, aquest 2019 ha estat un any de conscienciació de l'estat en què es troba el nostre món. Esperam que aquest 2020 sigui un any on passem a l'acció i puguem millorar una miqueta més el nostre món.

»Vos desitjam a tots unes bones festes. Bon Nadal!»

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada