divendres, 26 de maig del 2023

Un viatge d'estudis inoblidable


Voleu sentir la increïble aventura que hem viscut en el viatge d’estudis? Durant tres dies inoblidables els alumnes de 5è i 6è de primària hem conquerit Barcelona i PortAventura.

Hem començat el primer dia visitant el CosmoCaixa. Ens hem convertit en científics per un dia amb experiments i descobriments fascinants. Després hem viatjat al misteriós món de les estrelles al Planetari. Ha estat com si flotàssim entre els astres!

Però l’emoció no acaba aquí! Hem fet una visita panoràmica per Barcelona admirant les seves impressionants vistes i edificis emblemàtics.

I com a punt culminant hem arribat al Camp Nou. Per un moment hem sentit la passió dels milers d’aficionats que umplen l’estadi cada vegada que hi juga el Barça.

Però l'aventura no acaba aquí! En acabar la ruta per Barcelona ens hem dirigit cap a PortAventura, on hem passat dos dies d'emoció i diversió sense límits. Hem gaudit dels espectacles i hem sentit l’adrenalina a les atraccions.

I no només això. El vespre abans de dormir hem anat a la discoteca de l'hotel, on hem ballat i gaudit de la música.

En resum, aquest viatge d'estudis ha estat una passada. Hem après, hem descobert i sobretot hem rigut i compartit moments inoblidables amb els nostres companys. No hi ha dubte que aquesta aventura serà un record que durem sempre al cor.






























































































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada