dimecres, 26 de gener del 2022

The Mysterious Planet: curious facts


Les darreres setmanes, els alumnes de 5è hem treballat en una nova activitat del projecte eTwinning Mission to (Twin)Space. Es tracta de The Mysterious Planet. En grups nacionals i internacionals i de forma totalment cooperativa, hem hagut de descriure el planeta misteriós tenint en compte quatre aspectes: una dada curiosa, descripció del planeta, un plat típic i un personatge. Tots els texts els hem fet primer en català i després els hem traduït junts en anglès.

Grup format per Alba, Aron, Hirune, Mohamed i Shamira
Animals i persones surten disparats d’un volcà en erupció, però mutats. A més, la lava és de molts de colors. Plou àcid. Es desplacen en vehicles voladors. Les cases són de color verd menta. El sol és de color violeta. La lluna té forma d’alvocat i és groga. Els niguls són verds i grocs.


Grup format per Andrés, Aura, Fátima, Francesca, Kamilia i Xabier
El planeta no té atmosfera i beuen oxigen. Quan han de cuinar, es renten les mans amb un fang especial anomenat Fangtene. Serveixen el menjar a més de 100 ºC.


Grup format per Alejandro, Dámaris, Miquel i Thiago
Els niguls són verds i el cel és blau marí. Les cases estan pixelades. No tenen cotxes. Hi ha moltes de persones boges. Les portes són de colorins.


Grup format per Chahida, Mateo, Miren i Pau
Una cosa curiosa d’aquest planeta és que els mitjans de transport són molt peculiars. Per exemple, els trens van per damunt vies, però quan hi ha molt de trànsit, poden volar per a fer més via. A més, poden transportar centenars de persones en cada trajecte.


Grup format per Bilal, Júlia, Marc, Marta, Nadia i Yeray
Cada dia a la mateixa hora passen coses diferents. Entre les 0:00 i les 5:00 plou coca cola que es pot beure. Entre les 5:00 i les 10:00 hi ha rajos solars ultraviolats. Entre les 10:00 i les 15:00 hi ha gas tòxic de color verd. Entre les 15:00 i les 20:00 hi ha neu negra. Entre les 20:00 i les 0:00 hi ha rajos lunars ultraviolats.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada