dilluns, 7 de febrer del 2022

The Mysterious Planet: description


Les darreres setmanes, els alumnes de 5è hem treballat en una nova activitat del projecte eTwinning Mission to (Twin)Space. Es tracta de The Mysterious Planet. En grups nacionals i internacionals i de forma totalment cooperativa, hem hagut de descriure el planeta misteriós tenint en compte quatre aspectes: una dada curiosa, descripció del planeta, un plat típic i un personatge. Tots els texts els hem fet primer en català i després els hem traduït junts en anglès.

Grup format per Alba, Aron, Hirune, Mohamed i Shamira
Des de fora, la meitat del planeta és verda i l’altra meitat blava. Té la forma d’un pentàgon. Tot el planeta és envoltat per una anella de color lila amb punxons. Per dedins, el cel és de color daurat. El terra és meitat verd i meitat blau. L’aigua de la mar és de colorins. La vegetació és de color negre. La lluna té forma d’alvocat i color de plàtan. El sol és de color lila.


Grup format per Andrés, Aura, Fátima, Francesca, Kamilia i Xabier
Des de fora, el planeta es veu pràcticament blau. Per dedins, el paisatge és totalment pla, amb ciutats en blanc i negre, on els edificis són o bé altíssims o bé baixíssims. Té molts de mars i pomeres. Les pomes tenen un component que es diu Tene, és a dir, una mescla de Fangtene i Votene. Una vegada a l’any plou Tene.


Grup format per Bilal, Júlia, Marc, Marta, Nadia i Yeray
El planeta té forma d’arc de Sant Martí i és multicolor: vermell, taronja, groc, verd, blau i morat. Té punts brillants. El terra brilla com el sol i el cel està ennigulat com quan plou. Els edificis són molt alts i multicolors.


Grup format per Alejandro, Dámaris, Miquel i Thiago
Per defora és un quadrat gris i gegantesc. Si el mires amb un telescopi, s’hi veuen gratacels i muntanyes. Per dedins, el cel és blau i infinit, la mar és verda i hi ha molt poca vegetació.


Grup format per Chahida, Mateo, Miren i Pau
Per defora, el planeta és de molts de colors; per dedins, és blanc i negre. El planeta és quadrat en lloc d’esser redó. Les estrelles són galletes. La lluna és formatge. No hi ha naturalesa. L’arena és taronja. El sol és un forn. El cel és lila. Cada dia fa sol i no plou mai.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada