dimarts, 15 de març del 2022

The Mysterious Planet: character


Els alumnes de 5è hem treballat en una nova activitat del projecte eTwinning 𝗠𝗶𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻 𝘁𝗼 (𝗧𝘄𝗶𝗻)𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲. Es tracta de The Mysterious Planet. En grups transnacionals, hem hagut de descriure el planeta misteriós tenint en compte quatre aspectes: una dada curiosa, descripció del planeta, un plat típic i un personatge. Tots els texts els hem fet primer en català i després els hem traduït junts en anglès.

Grup format per Alba, Aron, Hirune, Mohamed i Shamira
Quan plou àcid, els mutants que surten del volcà es transformen en patufets vermells amb cabells de gespa, vestit groc i gorra amb forma de dispensador de sabó de mans. Els patufets també tenen els ulls de color vermell.


Grup format per Andrés, Aura, Fátima, Francesca, Kamilia i Xabier
És una estrella de vuit puntes, cadascuna dividida en dues parts: una de negra i una altra de color. Aquesta criatura se’t presenta una vegada en la teva vida, als 40 anys, i segons si has estat bona o mala persona et premia amb bona sort i emocions positives per la resta de la teva vida o et castiga amb mala sort i emocions negatives per la resta de la teva vida, perquè cada color té associada una emoció.


Grup format per Bilal, Júlia, Marc, Marta, Nadia i Yeray
El nostre personatge és una mascota que tenen la majoria dels habitants del planeta. És com un tauró del color d’un lleopard, amb una banya d’unicorn, dues ales de drac i potes d’os.


Grup format per Alejandro, Dámaris, Miquel i Thiago
És un monstre gros de color verd i punts liles. Té quatre potes, sis tentacles, un ull, dents llargues i esmolades, dues antenes vermelles, una coa llarga amb punxons esmolats i verinosos i pell de calàpet.


Grup format per Chahida, Mateo, Miren i Pau
El personatge nom Unihappy i és de color groc. És alt, només té un ull, té els dits llargs, els ulls blaus, una coa llarga i verda i una corretja de dos colors per a les ulleres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada